Nieuws

Nieuwe hoezen voor het hoefijzerkussen

24-09-2014

Voor het Theraline hoefijzerkussen zijn nieuwe hoezen leverbaar in leuke prints op gekleurd katoen, maar ook in effen gekleurde jersey.

Naast de reeds bekende katoenen witte en ecru hoezen en de speciale incontinentiehoezen zijn er sinds kort nieuwe gekleurde hoezen op de markt gekomen.  Bijvoorbeeld in de kleur wit met blauw of geel en een lief ezeltje op 1 van de uiteinden. Maar ook hoogwaardig katoenen hoezen met een print van een oranje bloementuin (zie foto), rode retrobloemen of gele bloemen. Daarnaast zijn er nieuwe jersey hoezen in effen kleuren in het assortiment opgenomen.


Het bijpassende Theraline hoefijzerkussen wordt ook wel eens voedingskussen genoemd, maar het is in feite multifunctioneel bruikbaar, mede dankzij de speciale hoefijzervorm. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ontspanning en positionering voor volwassenen, maar ook voor kleine en grotere kinderen . De vulling van het hoefijzerkussen bestaat uit zogenaamde EPS-microparels, die aanvoelen als fijn zand. Het kussen is hypo-allergeen, bevat geen toxische stoffen en is goed te vormen. Een buitenhoes moet apart worden besteld; deze hoezen worden met ritsen gesloten.


En omdat er zoveel verschillende hoezen zijn, kan men het kussen voor iedereen aantrekkelijk maken:  van 0 tot 100!


LEUK OM CADEAU TE GEVEN!


Terug naar nieuws

"));